Adverteren

Wat kunnen onze 1000 leden voor jouw bedrijf betekenen? 

SSR-Leiden is een van de vijf grote studentengezelligheidsverenigingen van Leiden. Met een ledental van 1000, waarvan ongeveer 200 eerstejaars, is SSR-Leiden één van de snelst groeiende verenigingen. SSR-Leiden kenmerkt zich door een open karakter zonder verplichtingen te stellen aan haar leden. Door het jaar heen wordt er veel aandacht besteed aan culturele activiteiten om zo de horizon van onze leden te verbreden. Onze leden worden opgevangen in de vele verbanden die de vereniging rijk is. De vereniging is groot genoeg om alles te kunnen organiseren wat men van een studentenvereniging kan verwachten en klein genoeg voor een unieke sfeer.

Onze leden studeren aan de Universiteit Leiden en aan de Hogeschool Leiden, en volgen daar de meest uiteenlopende studies. SSR-leden zijn gemotiveerde studenten die net dat stapje verder willen gaan. De vereniging probeert hieraan tegemoet te komen door studiegerichte cursussen aan te bieden aan haar leden.

SSR-Leiden kan voor u en uw bedrijf een uitstekende partner zijn. Er zijn vele mogelijkheden om uw bedrijf onder de aandacht te brengen. 

Wilt u meer informatie over de mogelijkheden die wij bieden om u onder de aandacht te brengen of wilt u direct een afspraak maken? Neem dan contact op met onze Assessor Acquisitie Jouke van der Burg, te bereiken per e-mail op acquisitie@ssr-leiden.nl en telefonisch op 071-5120900.