Nieuws

Carrièredag SSR-Leiden 13-04

08 februari 2019

Ook dit jaar zal er weer een carrièredag plaatsvinden op SCRED. De focus zal deze derde versie liggen op de verschillende sectoren. Per sector zal er een interessante, relevante workshop zijn en zo is er voor elk wat wils. Daarnaast zal er natuurlijk een algemene sollicitatietraining zijn, worden er CV’s gecheckt en kunt u een mooie, professionele foto laten maken. Wees er dus allen bij op zaterdag 13 april 2019.

De carrièredag zal dit jaar weer bestaan uit drie workshoprondes. Tussen de eerste en de tweede ronde workshops in wordt een lunch geserveerd. De dag wordt afgesloten met een netwerkborrel waar je in contact kunt komen met potentiële werkgevers, werknemers of andere nuttige contacten.

Meer informatie over de inhoud van de verschillende workshops volgt later. Aanmelden kan via carrieredag.ssr-leiden.nl vanaf half februari. Voor deelname aan de dag wordt een bijdrage gevraagd van €5,00 waar de lunch bij inbegrepen zit. Vragen over het programma of aanmelding kunnen gestuurd worden naar sols@ssr-leiden.nl.


Datum: 13-04-2019
Tijd: Vanaf 11:30
Plaats: SSR-Leiden
Prijs: €5,00 (Inclusief lunch)

Sponsoren

Bohemian Birds