Nieuws

SOLS-activiteit: Opening UV3!

17 september 2020

Zaterdag 17 oktober 2020 kunt u een rondleiding krijgen door de nieuwe borrelzaal en zien hoe de verbouwing zich zal voortzetten. Na de rondleiding is het mogelijk om nog even na te borrelen. Tijdens de activiteit zullen de coronamaatregelen in acht worden genomen, onder andere door middel van looplijnen en het houden van 1,5-meter afstand.

U kunt zich via https://doodle.com/poll/5aqfyugxekkczfvh inschrijven voor de activiteit. U kunt voor de rondleiding een keuze maken uit één van de volgende starttijden: 13:00u, 14:00u, 15:00u, 16:00u of 17:00u. U mag tot twee uur na de starttijd blijven. Bij de inschrijving graag uw vóór- en achternaam invullen, het gewenste tijdslot aanvinken en op ‘send’ klikken. Wilt u een vriend, vriendin of partner meenemen, klik dan na uw eigen aanmelding op 'back to poll’ en vul vervolgens de naam van degene die u mee wilt nemen in, vink hetzelfde tijdslot aan en klik weer op ‘send’. U krijgt geen bevestiging van uw aanmelding, deze ontvangen wij om de gastenlijst bij te kunnen houden. Heeft u vragen over de activiteit dan kunt u mailen naar sols@ssr-leiden.nl.

Hopelijk tot snel!

Sponsoren

geldhoyhoyRabobankSponsorkliks goed
Bloemen bezorgen
Rentman
Autoverzekering
Ongediertebestrijden.com
Maxilia relatiegeschenken
Online marketing bureau Traffic Today
Geld.nl
SKEPP Kantoorverhuur
Hekwerken online kopen
Regiobloemist
Raamdecoratie kopen
Zakelijke leningen
Mijn Auto Onderdelen
Ledstrips online kopen
RijmetRobBohemian Birds