SOLS-activiteiten

Zaterdag 6 februari 2021 | SCREDx

Zoals ieder jaar zal ook in 2021 SCREDx georganiseerd worden, de SOLS-eigen versie van TEDx! Op zaterdag 6 februari zal tussen 13:30 en 17:00 door 7 oud-leden van SSR een korte lezing gegeven worden over hun huidige carrière en aspecten die daaromheen horen. Er zal een grote variatie aan leeftijden en aan sprekers zijn. Daarnaast zijn er geen kosten aan deze activiteit verbonden.
Afhankelijk van de COVID-maatregelen van dat moment zal de activiteit mogelijk deels fysiek plaatsvinden, maar alles zal ook zeker gelivestreamd worden indien u om welke reden dan ook verhinderd bent om fysiek aanwezig te zijn. Gedurende de komende tijd zullen we langzaam alle sprekers bekend maken via onze facebook- en LinkedIn-pagina's, dus houd deze vooral in de gaten!

Spreker 1: Daphne van Hooven

Daphne van Hooven (27) is werkzaam als basisarts op de Intensive Care van een groot regioziekenhuis. In 2012 is ze begonnen met haar studie Geneeskunde en lid geworden van SSR. Na anderhalf jaar Chirurgie is ze op de Intensive Care gaan werken, net na de eerste golf patiënten met COVID-19. In haar praatje vertelt ze over wat een IC-behandeling in kan houden voor zowel COVID als niet COVID patiënten en hoe een dienst er vanuit het oogpunt van de arts en verpleegkundige uitzien.