SOLS-activiteiten

Vrijdag 4 december 2020 | Opening Utrechtse Veer 3

Op 4 december staat de Kaas, Port, en SO(u)LS activiteit op de planning! Zoals we inmiddels wel gewend zijn, zal deze proeverij vanwege de COVID maatregelen helemaal anders ingericht worden dan standaard. We doen het namelijk online (verrassing). Wij zullen pakketjes met de te proeven kaas en port voor jullie klaarzetten op SSR, zodat jullie die daar kunnen ophalen. Als jullie dan op vrijdagavond 4 december via Zoom bij ons inbellen, geven wij jullie de uitleg die bij de proeverij hoort, en zorgen wij voor vermaak. Er zijn geen kosten aan deze activiteit verbonden, maar er is wel een limiet van 25 deelnemers.
Mocht je niet in de gelegenheid zijn om het pakketje op te halen, of te laat zijn met aanmelden, maar toch graag mee willen doen, dan kunnen wij ook aan je doorgeven om welke kaas en port het gaat, zodat je die zelf in huis kan halen!
Binnenkort zullen we bekend maken hoe je je aan kunt melden voor deze leuke activiteit!

Zaterdag 6 februari 2021 | SCREDx

Zoals ieder jaar zal ook in 2021 SCREDx georganiseerd worden, de SOLS-eigen versie van TEDx! Op zaterdag 6 februari zal tussen 13:30 en 17:00 door 7 oud-leden van SSR een korte lezing gegeven worden over hun huidige carrière en aspecten die daaromheen horen. Er zal een grote variatie aan leeftijden en aan sprekers zijn. Daarnaast zijn er geen kosten aan deze activiteit verbonden.
Afhankelijk van de COVID-maatregelen van dat moment zal de activiteit mogelijk deels fysiek plaatsvinden, maar alles zal ook zeker gelivestreamd worden indien u om welke reden dan ook verhinderd bent om fysiek aanwezig te zijn. Gedurende de komende tijd zullen we langzaam alle sprekers bekend maken via onze facebook- en LinkedIn-pagina's, dus houd deze vooral in de gaten!