SOLS-activiteiten

Vrijdag 6 april 2018 | Grote SOLS-pubquiz
Houd jij van winnen of ben jij iemand met veel kennis die dat graag aan anderen laat zien? Dan is de komende SOLS-borrel jouw arena om je skills te laten zien! Er namelijk op vrijdag 6 april een heuse SOLS-pubquiz georganiseerd op SSR-Leiden! 
Trommel een aantal vrienden op en kom samen als team meestrijden! Er zullen verschillende rondes zijn waarin jullie kunnen laten zien wat jullie waard bent! Wij zorgen voor breinbrekers en uiteraard versnaperingen tussendoor. Het team dat aan het einde de meeste punten heeft, krijgt eeuwige roem en een verrassende prijs! Die wil je niet missen! Dus tot 20:30 op vrijdag 6 april in de Van Wijkzaal!
​​​​​​​

Vrijdag 18 mei 2018 | KMT-borrel
Het is al jaren een speciale avond op SSR; het KMT-wisselfeest. Alle nieuwe KMT-commissies zullen na een rondvaart over de Leidse grachten hun thema’s, logo’s en outfits presenteren! Ook voor de SOLS-leden is sinds enkele jaren de mogelijkheid om plaats te nemen op de SOLS-boot en volgens mee te feest tot in de vroege uurtjes in de dixo.

Zaterdag 26 mei 2018 | Groot Maatschappelijk Evenement SSR
Een SSR-commissie organiseert elk jaar een dagprogramma rond een maatschappelijk vraagstuk. Zowel voor (oud-)leden als de Leidenaren. Dit jaar rond het thema ‘Duurzaamheid’. Verschillende sprekers zullen hun visie op het thema toelichten. De toegang zal gratis zijn.

Zaterdag 16 juni 2018 | Besturendiner
Drie jaar geleden werd met succes voor de eerste keer het besturendiner georganiseerd. Er waren veel verschillende bestuursleden, maar ook veel oud-leden die geen SSR-bestuur hebben gedaan. Dit jaar hopen we weer veel enthousiasten oud-leden te ontvangen deze avond.

Zaterdag 8 september 2018 | Benefietdiner
De wervingscommissie van SSR-Leiden zal in het najaar van 2018 een benefietdiner organiseren voor SOLS-leden. Hiermee wordt geld opgehaald om de uitbreiding van SSR en de verbouwing van Utrechtse Veer 3 te kunnen realiseren. Zodra er meer details bekend zijn zullen deze per e-mail gecommuniceerd worden.