SOLS-activiteiten

Vrijdag 18 mei 2018 | KMT-borrel
Het is al jaren een speciale avond op SSR; het KMT-wisselfeest. Alle nieuwe KMT-commissies zullen na een rondvaart over de Leidse grachten hun thema’s, logo’s en outfits presenteren! Ook voor de SOLS-leden is sinds enkele jaren de mogelijkheid om plaats te nemen op de SOLS-boot en volgens mee te feest tot in de vroege uurtjes in de dixo.

Zaterdag 26 mei 2018 | Groot Maatschappelijk Evenement SSR
Een SSR-commissie organiseert elk jaar een dagprogramma rond een maatschappelijk vraagstuk. Zowel voor (oud-)leden als de Leidenaren. Dit jaar rond het thema ‘Duurzaamheid’. Verschillende sprekers zullen hun visie op het thema toelichten. De toegang zal gratis zijn.

Zaterdag 16 juni 2018 | Besturendiner
Drie jaar geleden werd met succes voor de eerste keer het besturendiner georganiseerd. Er waren veel verschillende bestuursleden, maar ook veel oud-leden die geen SSR-bestuur hebben gedaan. Dit jaar hopen we weer veel enthousiasten oud-leden te ontvangen deze avond.

Zaterdag 8 september 2018 | Benefietdiner
De wervingscommissie van SSR-Leiden zal in het najaar van 2018 een benefietdiner organiseren voor SOLS-leden. Hiermee wordt geld opgehaald om de uitbreiding van SSR en de verbouwing van Utrechtse Veer 3 te kunnen realiseren. Zodra er meer details bekend zijn zullen deze per e-mail gecommuniceerd worden.