SOLS-activiteiten

Vrijag 5 oktober 2018 | 2008-borrel
De lange zomer is voorbij en het werkende/studerende leven is weer begonnen; tijd voor een borrel dus. Deze eerste borrel van het jaar staat geheel in het teken van lichting 2008. Trommel je lichtingsgenoten, dispuutsgenoten en bestuursgenoten op en kom op SSR genieten van een pitcher Tigerbeer of een normaal biertje; uiteraard inclusief borrelhapjes.

Vrijdag 16 november 2018 | Themafeest en dixo

Zaterdag 16 februari 2019 | SCREDx
Na het succes van vorig jaar wordt SCREDx ook dit SOLS-jaar weer georganiseerd, op zaterdag 16 februari 2019! We hebben weer een mooie line-up aan oud-leden die komen spreken. Zo komt bijvoorbeeld Kamiel Maase: Nederlands atleet en recordhouder op de 5000 meter, 10.000 meter en de 30 km. Daarnaast heeft hij driemaal op de Olympische Spelen gestaan. Benieuwd naar de rest van de sprekers? Houd onze kanalen in de gaten en graag tot zaterdag 16 februari op SCRED(x)!

Vrijdag 8 maart 2019 | Pubquiz
Wegens daverend succes zal de Pubquiz terugkomen tijdens deze SOLS-borrel. Meer informatie volgt t.z.t. 

Zaterdag 13 april 2019 | Carrièredag
Voor de derde keer wordt er een heuse carrièredag op SSR georganiseerd. Speciaal gerichte carrièredag op al langer werkenden en studenten die bijna klaar zijn. Wil jij ook verder komen in jouw carrière en wil je hier graag interessante workshops over volgen? Schrijf deze dag alvast in de agenda en houd onze website in de gaten voor meer informatie!

Vrijdag 17 mei 2019 | KMT-wisselfeest
Het is al jaren een speciale avond op SSR; het KMT-wisselfeest. Alle nieuwe KMT-commissies zullen na een rondvaart over de Leidse grachten hun thema’s, logo’s en outfits presenteren! Ook voor de SOLS-leden is sinds enkele jaren de mogelijkheid om plaats te nemen op de SOLS-boot en volgens mee te feest tot in de vroege uurtjes in de dixo.

Vrijdag 7 juni 2019 | Netwerkborrel

Voorjaar 2019 | Groot Maatschappelijk Evenement SSR
Een SSR-commissie organiseert elk jaar een dagprogramma rond een maatschappelijk vraagstuk. Zowel voor (oud-)leden als de Leidenaren. Verschillende sprekers zullen hun visie op een thema toelichten. De toegang zal gratis zijn. Meer informatie volgt later.