9X7

9X7 is een groot, gemengd, dubieus dispuut met drukke, ambitieuze en vooral hele enthousiaste mensen met een grenzeloze liefde voor Sinterklaas, chips en escalatie. Je kunt ons vinden op de borrel, waar we in groten getale de kelderbar blokkeren. Maar ook met toeters en bellen op Schiphol, in pyjama bij Hema-ontbijt of in een extravagante thema-outfit op het podium in de dixo.

Een 9X7’er is te herkennen aan zijn roodgele das, opblaasitems, luide stem, incapabele acties  en ietwat kinderachtige karakter. We zijn wel eens omschreven als ‘kinderen met toegang tot alcohol’, wat best accuraat is. Daarnaast zijn 9X7’ers voor letterlijk alles te enthousiasmeren. Jij roept het, en een 9X7’er is ervoor in. 24-uur-chips-challenge, dispuutsincest, wodka-ontbijt, drankkoeien. Soms gaat een 9X7’er zelfs zó enthousiast te werk, dat er wat destructiviteit bij komt kijken.

Ook buiten SSR zoeken 9X7’ers elkaar op. Zo wordt er iedere dinsdag met zo’n 35 man in een fusie gegeten (ja, dat is zo druk en intens als het lijkt), organiseren we activiteiten als poolparty’s, foute kroegentochten, taartenborrels en 21-diners en reizen we met z’n allen stad en land af om podia door heel Europa te domineren tijdens ons jaarlijkse dispuutsweekend, verrassingsweekend en vakantie.

9X7 DUBIEUS!