K.I.N.K. ID

P.I.N.K.IDS.N.I.K.IDK.N.I.K.ID? Nee, het is K.I.N.K.ID! In het donker jammen met een gitaar en favoriete liederen meezingen met allerlei roze rakkers of elke vrijdagavond hard gaan op The Backstreet Boys, Goldfish en alles waar je maar op kunt dansen. Als er niet genoeg te dansen valt, zetten we de zoektocht verder op We Are Electric of Rock Werchter. Als dat niet naar je smaak is, kan je altijd nog vertrouwen op een sessie Dungeons and Dragons of Temptation Island tussendoor. Borrelen met de speciaalste biertjes, elke keer iets anders; een Hoe-garden, een IPA of gewoon sinas. Diepe gesprekken komen er toch wel.

K.I.N.K.-emotie, K.I.N.K.-sensatie of K.I.N.K.-sfeer? Nee, het is een gevoel, het K.I.N.K.-gevoel! Het is net niet genoeg geld hebben voor dat ene kekke jackie bij de IJ-hallen en één van je fashionable friends pakt zijn portemonneetje erbij om die laatste euro aan je te geven. Het is je favoriete spel omdopen tot killer-drankspel of kusjes en knuffels als je vroeg gaat slapen. Het is bij het dinsdageten aankomen en zien dat er rekening is gehouden met je eetvoorkeuren: vlees, vegetarisch, veganistisch of lactose-intolerantie, het kan allemaal. Het is iemand die ijskoffie komt brengen op een brakke ochtend.

Dit is maar een kleine greep uit het leven van een K.I.N.K.'er, het is dit alles en nog zoveel meer, dus kom eens kijken bij K.I.N.K.ID, daar scoor je goeie punten mee!

 

K.I.N.K., Alles Roze!