L.D.G. Soixante-neuf

Zou SSR een auto zijn, dan is het L.D.G. Soixante-neuf zonder twijfel de motor. Je kunt een auto nog uitrusten met allerlei zinloze extra’s als lichtmetalen velgen, verwarmde buitenspiegels en een middenarmsteun van zeehondenbont; zonder de motor rijdt het ding gewoon niet. Maar, net als een motor is het L.D.G. Soixante-neuf nog veel meer. Binnen de vereniging bepaalt zij de meningen en de feiten. Met recht wordt het L.D.G. dan ook sinds 1992 de Marktleider van SSR genoemd.
Het L.D.G. Soixante-neuf is een hechte groep prominenten waarbij je jouw jaargenoten en overige dispuutsgenoten door en door zal leren kennen gedurende onze uitgebreide kennismakingsperiode: een periode waarin je jezelf als in geen andere periode in je leven sterk ontwikkelt en vele vriendschappen voor het leven sluit. Aan het eind van deze kennismakingsperiode zou je je zomaar tot de lange traditie van Corporaal Gedachtengoed op SSR kunnen rekenen. Velen zijn u al voor gegaan op de weg naar succes, het dispuut telt vandaag de dag maar liefst ruim 50 leden!
Het L.D.G. Soixante-neuf biedt u alles wat u nodig heeft voor een succesvolle en leuke studententijd. Wat dit inhoudt verschilt per dispuut, maar dit blijkt bij het L.D.G. altijd net even wat verder te gaan dan bij de rest. U bent verzekerd van een prominente plek op de borrelvloer, aanzien in heel studentikoos Leiden, decadentie die zich uit in luxe vakanties (denk aan een Caribisch eiland), parachutespringen en uitgebreide diners. Bij Soixante-neuf is het allemaal mogelijk!