M.O.C.C.A.

Welkom bij M.O.C.C.A., het oudste, meest luisterrijke, meest illustere dispuut van SSR Leiden! Met onze oprichtingsdatum op 24 mei 1912 zijn we niet alleen het oudste dispuut van SSR, maar ook van de stad Leiden en dat valt te merken ook! Met onze ruim honderd jaar ervaring zul je het altijd gezellig hebben bij M.O.C.C.A.! Met ons 53 koppen tellende dispuut ondernemen we dan ook van alles. Zo gaan we op dinsdag naar de dinsdagborrel op SSR en zul je ons regelmatig vinden bij onze stamkroeg Meneer Jansen. Verder organiseren we talloze andere activiteiten, van spelletjesavonden en stadswandelingen tot chillen in een park, om de onvergetelijke 21-diners nog maar niet te vergeten.

Nu hoor ik je denken, wat maakt M.O.C.C.A.  dan nog meer zo uniek? Hoewel het lastig is om onze immer voortgaande karavaan in één zin te omschrijven, het zijn immers de leden die het dispuut maken, zijn er wel enkele kenmerken te benoemen. Grofweg kan namelijk gezegd worden dat M.O.C.C.A. uniek is door zijn immer aanwezige gezelligheid en een open, verwelkomende sfeer. Er is altijd wel iemand die zin heeft om iets te gaan doen en door de open sfeer hoeft niets, maar mag alles.

Graag zouden we je nog veel meer vertellen, maar de beperkte ruimte staat ons dat helaas niet toe.  Ben je echter geïnteresseerd en zou je graag nog meer over dit illustere gezelschap te weten willen komen, spreek ons dan vooral een keer aan op de borrel, ga mee met een van onze open activiteiten, of stuur een berichtje naar het bestuur. En kijk natuurlijk gerust verder op onze website www.dispuut-mocca.nl!

M.O.C.C.A. hoog, M.O.C.C.A. ver, heil M.O.C.C.A.!