Perropates

Ahoy!!!

Wij zijn Perropates, het meest bontgekleurde en vrije dispuut van SSR! We zijn een relatief jonge en zeer enthousiaste groep, die op borrels overal te vinden is . Na een vogelvrije tocht door alle delen van SSR, vinden Perry's elkaar terug in de Van Wijk Zaal.

Bij Perropates heb je de vrijheid om te zijn wie je wil zijn en kan je je eigen koers bepalen, net als piraten. Op een typische Perropatiaanse avond eten we pasta pesto, drinken we veel bier (en stiekem wijn), praten we over veel te persoonlijke dingen en eindigen de avond in de Sinaï. Ons dispuutsdrankje is rum cola, dé combinatie tussen piraten en de moderne student. Echter, 5 jaar later is het voor ons nog steeds onduidelijk of het te zuipen is of niet. Dus kom dit vooral met ons ontdekken.

Niet alleen op borrels zijn wij altijd aanwezig, ook is Perropates erg actief op de rest van SSR. Van het SSR bestuur tot de korrelcommissie, overal zijn deze vrijvliegers terug te vinden.

Tijdens de meeloopperiode organiseert Perropates veel diverse activiteiten, toch allemaal typisch Perropates. Als je drie open activiteiten meeloopt mag je meekomen met de gesloten activiteiten en na één gesloten activiteit kan je je aanmelden voor het dispuut!

Vlieg weg uit je moeders nest en strijk neer bij Perropates!