VINUM

Stelt u zich eens voor: een dispuut dat de weerspiegeling is van het perfecte leven…
En laat me u nu vertellen: het bestaat echt. De officiële definitie van perfect luidt: zo goed als het maar kan, zonder fouten. Wij Vinumisten zijn er na uitgebreid onderzoek achter gekomen dat fouten ontstaan dankzij leugens. Daarom streven wij naar een absolute en zaligmakende waarheid. Prettige bijkomstigheid is dat deze waarheid verkregen kan worden door het nuttigen van wijn. Preciezer nog: zeer veel wijn. Na twee glazen ervaart de drinker een lichte waarheidsroes die als aangenaam kan worden ervaren. Echter, na een hele fles is het waarheidsserum optimaal in uw bloed aanwezig. Dit verdient de voorkeur.

Waarheid wordt beloond binnen ons jonge, maar hechte dispuut. Leden die zich uitzonderlijk inzetten voor de goede zaak, kunnen de Heilige Graal verdienen en daar een maand lang gratis waarheidsserum uit consumeren.

In onze zoektocht beperken wij ons niet tot Leiden alleen. Waarheid is overal. Om die reden bereizen wij grote afstanden tijdens onze beroemde Elfstedenkroegentocht.

Kortom: bent u niet bang om de waarheid onder ogen te komen en bovendien in het bezit van een goed stel smaakpapillen? Klinkt vloeiende wijn u niet verkeerd in de oren? Wellicht bent u een aanstormend Vinum-talent! Leg de tent alvast klaar voor de inschrijftafel, want het Vinum lidmaatschap is in dat geval een absolute must in uw studententijd.
En ja, wij zijn overwegend vrouwelijk, zoals u snel zult merken. Echter betekent dit niet dat wij mannen uitsluiten. Dus man, durft u de vele vrouwen van Vinum te verblijden met uw waarachtige aanwezigheid? Wees welkom.