Nieuwe Leden

Wanneer je je inschrijft bij SSR staat je een geweldige tijd te wachten! Na de EL CID is er een werkweek waarin je als eerstejaars op een externe locatie geld ophaalt voor de vereniging. Tijdens deze week leer je veel andere eerstejaars kennen terwijl je je nuttig maakt voor de vereniging. Hierbij is er totaal geen sprake van een ontgroenend karakter. Wanneer je niet aanwezig kunt zijn tijdens de werkweek, valt dit af te kopen. 

Na deze week werken is het tijd voor de kampweek! Deze week bestaat een leuke feesten en activiteiten, waarbij je met je mentorgroepje veel leert over SSR. Je leert hier veel eerstejaars, ouderejaars, disputen, commissies en alle ins en outs over de vereniging kennen. Wanneer je niet bij de kampweek kunt zijn, kun je altijd nog naar de Na-KMT die in het weekend op SSR plaats vindt. Dit is een soort verkorte versie van de kampweek zodat je al het feesten en leuke activiteiten niet mist. 

Tijdens de eerste vier weken van het studiejaar zijn de uitloopweken op SSR waarin er bijna elke dag iets georganiseerd wordt voor alle leden. Van borrels, feesten en een travo-avond tot samen sporten tot verschillende lezingen; je kunt er allemaal heen in deze weken! 

Na de uitloopweken begint de Dies, waarin we de verjaardag van SSR vieren. Hierbij hoort ook de inauguratie van de eerstejaars, waarin zij als officiëel lid worden ingehamerd. Zij zijn nu helemaal ingeburgerd op SSR en hebben hun plekje allemaal gevonden, net als ieder ander SSR-lid! Op SSR heerst geen hiërachie; ieder lid is gelijk aan elkaar en heeft evenveel waarde. 

We verwelkomen je van harte in ons pand in deze eerste weken, maar begrijpen het natuurlijk als je veel tijd aan je (nieuwe) studie wilt besteden. Om deze reden is er dan ook niks van het hierbovengenoemde verplicht, maar wordt het wel aangeraden om er veel bij te zijn om veel mensen te leren kennen en je snel thuis te voelen op onze gezellige vereniging!